10-12-2010 19:26

Rupromin Balance


Rupromin Balance vernieuwd en verbeterd

Rupromin Balance is enige jaren geleden ontwikkeld als een krachtigeren langer werkend alternatief voor natriumbicarbonaat. Doordat vooral de meikuilen van dit jaar zeer snel verteerbaar zijn door het hoge aandeel suikers en lage aandelen celwanden wordt Rupromin momenteel veel en succesvol ingezet.

Rupromin Balance heeft bewezen melkkoeien de hele dag optimaal te laten produceren zonder gevaar voor pensverzuring. De formule van Rupromin Balance is nu verbeterd. Onderzoek toont aan dat de nieuwe formule zeer efficient werkt. De nieuwe formule van Rupromin Balance is een uniek mengsel van ingredienten die zuur in de pens neutraliseren en bufferen. Het product werkt de hele dag om melkkoeien optimaal te laten produceren zonder gevaar voor pensverzuring.

Pensverzuring is een groot gezondheidsprobleem in de moderne melkveehouderij. Het veroorzaakt een daling van de voeropname, vermindering van de vertering en productieverliezen. Daarnaast zullen de kosten van de gezondheidszorg toenemen vanwege het verhoogde risico op hoef- en klauwproblemen en maagdraaiingen.