06-06-2011 12:09

Actie mineralenemmers en kuipen


Bij bestelling van 8 mineralenemmers van 25 kg. of bij 4 kuipen van 70 kg. ontvangt u één extra emmer van 25 kg.!

Mineralen zijn gedurende de weideperiode van essentieel belang voor de gezondheid van uw vee. Het komt vaak voor dat in de loop van de weideperiode de voorraad sporenelementen afneemt door onvoldoende mineralenvoorziening. Dit kan leiden tot een toename van nageboorte-, celgetal- en mastitisproblemen. Naast nadelige effecten op de koe zelf, kan een mineralentekort ook zorgen voor een verminderde weerstand bij het pasgeboren kalf.

Emmer/kuipen assortiment

Bij Kruidhof Veevoeders kunt u naast likemmers ook terecht voor kuipen, De kuip is stabieler en daardoor handiger voor in de weide en praktisch doordat de kuip minder snel vervangen hoeft te worden. Uiteraard zijn de mineralenemmers en -kuipen bestand tegen alle weersomstandigheden.

 

Perfecte antioxidantwerking

de samenstelling van de mineralenemmers en -kuipen is erop gericht de weerstand van de dieren te ondersteunen. Naast de bekende antioxidanten selenium en vitamine E is ook Grape PP toegevoegd. Grape PP heeft een extreem goede antioxidantwerking en werkt samen met selenium en vitamine E als perfecte antioxidantcocktail. Hiermee wordt de weerstand van de dieren verhoogd. Ook is selenium deels in pensbestendige vorm beschikbaar in de emmers en kuipen.